Despre Globaltech

CINE SUNTEM?

Oferim solutii de montorizare pentru orice tip de masina sau utilaj.

Deoarece am dezvoltat propria Solutie, putem configura totul astfel incat putem raspunde oricaror exigente.

Chiar daca suntem in Constanta, echipa Globaltech este prezenta oriunde in tara, firme din toate orasele tarii au implementat solutia XGps in Managementul flotei auto.

Globaltech Srl este Compania din Constanta, cu o experienta de peste 10 ani pe piata. Cercetarea si dezvoltarea permanenta s-a datorat echipei de tineri ,dornici permanent sa depaseasca orice provocare, identificand solutii pentru orice noutate tehnologica intampinata de catre clientii Companiei.

Solutia de Monitorizare Gps intitulata XGps, este recunoscuta a fi cea mai fidela solutie Gps prezenta in momentul actual pe piata. Datorita implicarii personalului si investitiilor permanente in dezvoltare, solutia XGps se defineste in momentul de fata cu cel mai dezvoltat nivel tehnologic fata de alte solutii oferite pe piata. Solutia XGps se bucura in momentul de fata de aprecierea a tot mai multi clienti ce detin o flota auto sau parc auto, mai ales din partea celor care au optat pana acum pentru anumite solutii similare si detin o experienta in domeniul monitorizarii gps.

Dupa multi ani de cercetare si investitii in dezvoltare  in momentul de fata solutia XGps se bucura de adevarata valoare si apreciere in fata clientilor care deja au optat pentru implementarea ei.

Echipa Globaltech  ofera consultanta gratuita in identificare problemelor flotei auto si alegerea celei mai bune solutii de monitorizare in contextul fiecarei firme. Solutia XGps permite adaptarea pentru diferite situatii, indiferent ca este necesara unei monitorizarii masinilor unei firme de distributie, utilajelor unei firme de constructii, tirurilor unei firme de transport marfuri, salupelor, vapoarelor sau locomotivelor. Acestea sunt deja experiente pentru echipa Globaltech, experiente incununate cu succes recunoscut atat de clienti cat si de soferii ce si-au recunoscut incapacitatea in fata unei asfel de solutii.

Pentru a va convinge de experienta echipei Globaltech si pentru a beneficia de acesta va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0341 450 327 sau 0723 923 823