Agricultura

MONITORIZARE GPS UTILAJE AGRICULTURA

Reduceti costurile si cresteti veniturile prin folosirea Solutiilor XGPS.
Asigurarea in timp util a lucrarilor agricole, este un parametru decisiv in aceasta activitate.
Este normal sa va bazati pe flota dvs. pentru a face ca acest lucru sa se intample.
XGPS ofera servicii de gestionare exceptionala a flotei agricole, imbunatatind intretinerea si rapiditatea operatiunilor.
Folositi controlul automat al ariilor geografice, dimensionate poligonal, exact pe forma suprafetelor urmarite, pentru identificarea locatiei vehiculului “in afara ariei” sau “in deplasare neautorizata”.
Abaterea este reperata imediat, economisind timp si bani companiei.
Folositi rapoarte automate detaliate prin analiza inteligenta a parametrilor utilajelor agricole: timpul de inactivitate, deplasare fara sarcina, consum anormal, alimentare neautorizata.
Dispuneti astfel de un set de documente cu rute in detaliu a utilajelor, care ajuta la analiza orelor suplimentare si a cheltuielilor ineficiente de combustibil.
Alerte preventive de intretinere semnalizata automat administratorilor de flote agricole, pentru ca utilajele specifice sa dispuna de intretinerea periodica optima.
XGPS inlatura facturarea inexacta a clientilor sau furnizorilor.
Rapoartele specifice detaliate oferite de XGPS, verifica orele la sosire si la plecare din aria supravegheata, fiind absolut utile pentru a clarifica discrepante si rezolvarea disputelor de servicii.
Alocati 5 minute pentru a programa o intalnire cu specialistii XGPS si a afla cele mai noi metode pentru optimizarea acestui proces!