Curierat

Pastrati vehiculele in miscare cat mai eficient!
In sectorul curieratului, datele exacte va pot ajuta sa obtineti avantaje in fata concurentei.
Cu XGPS verificati alocarea eficienta a vehiculelor, chiar daca nu va bazati pe soferi, pentru a garanta asigurarea serviciilor in timpul optim, mentinand totodata starea de functionare optima a vehiculelor dumneavoastra.
XGPS ofera servicii de management pentru flotele de curierat, accesibile si de incredere.
Gestionati Soferii: Cu XGPS puteti verifica numele acestuia, locatia, monitorizati acceleratia si franarile excesive, impiedicand orice abuz asupra vehicului.
Rutare XGPS: Harta flotei, cu puncte de reper definite de utilizator exact pe forma obiectivelor, va ajuta sa localizati cele mai apropiate vehicule de locatiile specificate, precum si stabilirea traseului optim zilnic.
Eliminare timpi morti: Primiti alerte preventive de intretinere bazate pe kilometrajul real al vehiculului, dispecerul fiind notificat in timp, pentru a imbunatati productivitatea si siguranta.
Dovada Servicii: Datele inregistrate pe opriri, timpul de asteptare, precum si rutele pot dovedi daca soferul a fost la locul si momentul potrivit, permitandu-va sa analizat timpul efectiv de asigurare serviciu.
Optimizati flota dvs astazi. Aflati cum XGPS poate imbunatati managementul flotei pentru afacerea dvs, prin programarea unei intalniri cu specialistii nostri!