Distributie si Logistica

Va garantam un Serviciul de livrare Exceptional!
Compania ta livreaza bunuri de folosinta indelungata, perisabile, sau consumabile de vanzare cu amanuntul?
XGPS va ajuta in vederea optimizarii transportului in timp util si economic al acestor bunuri comerciale, pentru clientii dumneavoastra.

Soferul dvs transporta marfa pretioasa, care trebuie sa ajunga la timp. Gestionati aceasta cu Solutia de Monitorizare oferita de Xgps – puteti verifica locatia vehiculului si distanta parcursa, monitorizati viteza, acceleratiile si determinati orice abuz asupra vehicului.
In plus, dispuneti de un raport inteligent de activitate zilnica, care permite mai multa acuratete in monitorizarea productivitatii conducatorului auto si confirmand eventuale costuri suplimentare.
Optimizati activitatea prin rutarea oferita de XGPS: Dispecerul are nevoie de date precise pe care sa isi intemeieze deciziile. Harta complexa a flotei, cu puncte de reper definite de utilizator si statusul complet al vehiculelor, il ajuta sa localizeze cele mai apropiate vehicule de locatiile specificate, obtinand o gestionare rapida si optima.
Mentenanta automata: Primiti alerte de intretinere preventiva pe kilometrajul real al vehiculului, pentru a imbunatati productivitatea si siguranta.
Verificati Serviciile: Masurati timpului de raspuns la o cerere de livrare, interpolat cu inregistrarile de livrare si datele de pe statii.

Contactati-ne azi!
Aflati cum XGPS poate imbunatati managementul flotei pentru afacerea dvs!